marți, 23 iunie 2009

Supa exotica de pui cu galuste de gris


Ingrediente:

- 1/2 piept de pui
- 1/2 punga amestec de legume chinezesti
- 2 oua
- 6 linguri gris
- 2linguri ulei

Mod de preparare:

Intr-un castronel se bat ouale. Se adauga grisul si se amesteca bine. Se lasa apoi la odihnit.Pieptul de pui se fierbe la foc mititel si se spumuieste, apoi se scoate si se taie bucatele mici-mici. Legumele congelate se adauga in supa impreuna cu bucatelele de pui si se lasa sa dea cateva clocote (tot la foc mititel). Cu o lingurita formam galuscute in felul urmator: inmuiem lingurita in supa fierbinte, luam compozitie si ii dam drumul in supa. Nu trebuie luata multa compozitie pentru ca la fiert galuscutele isi maresc volumul. Eu iau cam o jumatate de lingurita. Dupa ce toate galuscutele s-au ridicat la suprafata, acoperim oala pe trei sferturi cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 20 minute.

Pofta buna!
Secrete culinare:
- eu la un ou mare pun trei linguri de gris; compozitia pentru galuste trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase- este foarte important sa facem compozitia de gris cu ou inainte (ca sa aiba timp grisul sa se inmoaie) si sa mentinem focul micut.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana